Skip to main content

Vi møder vores kunder
i øjenhøjde


Hos Nordic Bogføring ApS bestræber vi os på, at være 100 % nærværende. Vi ønsker at møde vores kunder i øjenhøjde, skabe trygge rammer og tillid.

Hvem er Nordic Bogføring

Nordic Bogføring ApS udgør et ungt, professionelt, HD-uddannet team, med flere års erfaring fra et statsautoriseret revisionsselskab i bagagen. Vi har stor erfaring med alt inden for bogholderi og regnskab, og hjælper dig også gerne med generelle spørgsmål og vejledning omkring din virksomhed. Vi er en moderne og drivlysten virksomhed, der ser muligheder frem for begrænsninger.

Sandra Kremer Alnor

Sandra Kremer Alnor har 7 års erfaring som revisor for små og mellemstore virksomheder. Udover HD-uddannelse har Sandra Kremer Alnor også en uddannelse som kontorassistent med speciale i revision. Sandra Kremer Alnor har gået på tysk skole, dermed taler og skriver hun flydende tysk.

Uddannelse

 • 2012 – 2016

  Syddansk Universitet / HD i regnskab og økonomistyring

 • 2012 – 2014

  Aarhus Købmandsskole – Kontorassistent med speciale i revision

 • 2009 – 2012

  International Business College – HHX – Matematik/økonomi

Erfaringsområde

Bogføring

Moms

Løn

Årsregnskab

Monique Martens Burkal

Monique Martens Burkal har 5,5 års samlet erfaring fra et statsautoriseret revisionsselskab. Udover hendes HD-uddannelse har Monique også en kontorassistent med speciale i revision. Monique har de første 2,5 år været revisor, hvorefter hun valgt at skifte ind i bogholderiet for ligeledes små og mellemstore virksomheder.

Uddannelse

 • 2014 – 2016

  Syddansk Universitet / HD almen

 • 2014 – 2016

  Aarhus Business College – Kontorassistent med speciale i revision

 • 2010 – 2013

  International Business College – HHX – Økonomi og markedsforhold

Erfaringsområde

Bogføring

Moms

Løn

Årsregnskab

Hører du under disse kategorier? Kontakt os

Måske har disse emner interesse?

Opstart af ny virksomhed

Hos Nordic Bogføring hjælper vi nyopstartede virksomheder, eller hvis du går med en iværksætter drøm i maven. Med vores samlede mange års erfaring, kender vi alt til de udfordringer, der kan opstå i forbindelse med opstart eller vækst af virksomhed.

Årsregnskab

Hvis dit firma er et selskab (ApS, A/S) er der flere lovkrav. Virksomheden skal have udarbejdet et årsregnskab og dette skal indberettes til Erhvervsstyrelsen. Derudover skal der indberettes en selvangivelse til Skat. Til det skal der bruges en afstemning af hele dit regnskab.

Hold styr på virksomhed og privat økonomien

Privatøkonomi og virksomhedens økonomi, kan hurtigt blive blandet sammen, når man ejer en enkeltmandsvirksomhed eller et interessentskab.
Nordic Bogføring hjælper med at skab overskud i hverdagen, fjerne distraheringer og lader dig gøre det, du er god til.